ممکن است شما هم جزو مهندسین نرم افزار جوان و کم تجربه باشید؛ این گونه افراد معمولاً در مورد مسیر شغلی آیندهشان نگرانیهای زیادی دارند و همیشه مردد هستند که آیا شغل مناسبی را برای خود انتخاب کردهاند یا خیر. به علاوه همیشه در مورد موقعیتهای مختلف کاری تردید دارند چرا که به درستی نمیدانند کدام کارها برایشان مناسب است و کدام کارها را باید قبول کنند. در کل سؤالات زیادی هست که معمولاً یک مهندس نرم افزار کم تجربه را گیج و ذهنش را آشفته میکند. در این مقاله با سکان آکادمی همراه باشید تا راه کارهایی به منظور انتخاب یک فضای کاری حرفه یی در حوزه ی مهندسی نرم افزار را با شما به اشتراک بگذاریم.
تنوع زبانهای برنامهنویسی و طراحی سایت باعث شده که علاقهمندان به یادگیری هنگام انتخاب زبان موردنظرشان با مشکلاتی مواجه شوند؛ بهقولمعروف تا بیایند بررسی کنند که کدام زبان برنامهنویسی مناسبشان است، زمان زیادی را از دست دادهاند. با مدتی جستوجو و مطالعه دربارهی زبانهای برنامهنویسی متوجه خواهید شد که تعداد زبانهای برنامهنویسی محبوب آنقدرها هم زیاد نیست؛ با علم به این موضوع که دقیقا میخواهید بعد از یادگیری برنامهنویسی چهکار کنید، میتوانید یک زبان برنامهنویسی مناسب را انتخاب کنید. در این مقاله با ۹ زبان برنامهنویسی محبوب که هنوز هم بهشدت ارزش یادگرفتن دارند آشنا میشوید.
زبان PHP با هدف نوشتن اسکریپتهای وب نوشته شد. در واقع هدف فرار از پیچیدگیهای Perl و نوشتن CGI با زبانهایی مثل C و ارائه دستوراتی ساده برای طراحان صفحات وب بود.پی اچ پی اولیه زبانی با دستورات محدود و ساده بود که بیشتر برای کارهای ساده و برای طراحی وب سایتها و نه برنامه نویسان حرفه ای بود.
همزمان بر اساس اطلاعاتی که موجود است پیش از عرضه سیستم عامل ویندوز به عنوان سیستم عاملی که از واسط کاربری استفاده میکند اپل در سال 1983 با ارائه مدل «لیزا» (Lisa) که اولین کامپیوتر مجهز به ماوس و سیستمعامل دارای واسط گرافیکی، آیکونها و پنجرهها بود، توانست انقلابی بزرگ در زمینه کامپیوترهای شخصی به وجود آورد. بعد از آن در سال ۱۹۸۴ سیستمعامل مکینتاش توسط اپل در حالی روانه بازار شد که تبلیغات بسیار گستردهای برایش انجام گرفته بود.
استفاده از سایت ساز کاج این امکان را می دهد که کاربر سایت خود را در کمترین زمان ممکن و با حداقل هزینه راه اندازی نماید.
با توجه به فراگیر شدن وب سایت ها و فناوری های مربوطه نیاز به طراحی وب سایت به صورت آسان و حرفه ای مشهودتر از گذشته قابل لمس است، به این منظور بر آن شدیم پورتالی را طراحی نمائیم که هر شخصی بتواند به راحتی برای خود وب سایتی را آماده نماید.
فهرست شدن مطالب وبلاگ شما در موتورهای جستجوگر در نهایت باعث افزایش بازدیدکنندگان وبلاگ خواهد شد. در ادامه نحوه معرفی وبلاگ به سه موتور جستجوگر مطرح و محبوب که قابلیت جستجو در محتوای فارسی را دارند شرح داده خواهد شد.